Shopen. Höstrea

Flease jackor 1.JPGRegn.JPG

REA!!!! Nu startar höstrean med otroligt fina erbjudanden. 50% på alla kläder.30% på bollar och bagar. 35% på utvalda klubbor,bla Radspeed drivers, Forged Tec järnset,Forged Tec Tour.

Välkmomna in och fynda

Nyhet! nu har äntligen de nya Puttarna kommit från Cobra. 3D printade och Vintage serien har jag för utprovning. Stigande gradtal i insert garanterar bättre rull vilklet jag kan intyga.

Nya pikeer och toppar till dam, även herrpikeer. Puma, Abacus och Func factory. 50 % rea.

Nu har jag fått in lite kläder till kanonpriser. Till vänster en Fleece Jacka Dam Func Factory ,en tjockare för 279kr och en tunnare för 179kr.

Regnjacka och byxor Func Factory, dam finns både jacka och byxa.Herr bara byxor. Ord.pris 1500kr ,nu 750kr per plagg.

Idag 25/5 har ja fått in nya Cobra XL till oerhört fina priser. Driver 2495kr(dam än så länge,väntar på herr), FW 1295kr, hybrid 1095 kr, järnset herr R 6-PW 3495kr.

Har du problem med slicade drivar så har jag klubban för dig Nya Callaway Big Bertha B21,en klubba med offset och drawinställning om man vill, slice goodbye.4995kr.

Vagnar, wedgar, bagar och putters m.m.

Nybörjarset både till herr och dam. 3995kr för allt, Bag,putter,järnset, hybrid och fairwaywoo

Vi ses.

Uppdaterad: 19 SEP 2020 13:08 Skribent: Peter Lööw

Receptionen
Öppen tisdag - lördag  mellan kl 09.00 och 15.00.

Riktlinjer coronavirus - Svenska Golfförbundet.

Lokala regler
Se anslagstavla och/eller banan, lokala regler på hemsidan.

Anmälan till tävlingar på annan bana än Björkenäs GK görs på www.golf.se

Björkenäs tävlingar anmäls på anmälningslista eller per mail till

Tävlingsprogram 2021. Se Tävlingkommittén eller anslagstavlan.

Lördagsgolfen 2021. Se Herrkommittén eller anslagstavlan.

Tisdagsmixen 2021. Se Damkommittén eller anslagstavlan.

Onsdagsträning 2021. Se Herrkommittén eller anslagstavlan.

Logga in på Min Golf

Webbetalning

E-post: This is a mailto link...