Juniorträning

Hej på er!Anmäl er till mig om ni vill träna på Björkenäs . Vi startar med grupp 1 kl 09:00 och 10:15 med grupp 2. Vi kommer att träna lördagar fram till juni ca och sen en vardag i veckan, vilken dag det blir bestämmer vi senare.Gå in på vår facebooksida och anmäl er där så har vi full koll på vad som händer i realtid. Björkenäs Gk juniorer heter den.

Välkomna

peter lööw . Mail: This is a mailto link

Tel.Nr.0703517545

Uppdaterad: 02 MAR 2020 13:40 Skribent: Peter Lööw

Receptionen är endast sporadiskt öppen.

Riktlinjer coronavirus - Svenska Golfförbundet - bl a är all tävlingsverksamhet inställd tills vidare.

Bunkerkrattor är borttagna pga coronarisken. Jämna till med fötter eller klubba istället!

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se - se vidare under Tävlingar.

Juniorträningen kör igång 2/5 med spel på banan. Läs mer under Vår Pro.

Lördagsgolfen spelas varje tävlingsfri lördag. Resultat och info, se även Herrkommittén.

Tisdagsmixen spelas varje vecka med start kl 17:30.

Onsdagsträningen start 17.30 samling vid klubbhuset i god tid före- se Herrkommittén.