Grönt kort-utbildning våren 2020

Erbjudande: Ta grönt kort och få medlemskap för  halva priset :  Max 6 personer. Ta grönt kort och få ett medlemskap på  Björkenäs GK för 4000kr Efter avslutad kurs är ni berättigade tll ett medlemskap och kan gå ut och spela på banan. Vi hoppas på bra väder men blir det för kallt eller nåt annat får vi skjuta på kursen. Jag kommer att ha kurser hela säsongen så hör av er så bestämmer vi datum tillsammans när det passar oss båda. Anmäl er till Peter på tel.nr 070-3517545 eller mail: This is a mailto link

Grönt kort kurser. Jag kommer att lägga upp kurser utifrån behov och i samråd med de personers önskemål om dagar och tider. 5-6 timmars träning beroende lite på hur många vi blir. Gå in på denna sida, https://borjaspela.golf.se/ och läs igenom vad som krävs för att ta Grönt Kort. Anmäl er till mig och hör av er så bestämmer vi tid. Max 6 personer. Pris 2000kr. Klubbor finns att låna.

Anmäl er till Peter Lööw på tel.nr. 0703517545 eller Mail: This is a mailto link

Uppdaterad: 18 APR 2019 14:20

Receptionen är endast sporadiskt öppen.

Riktlinjer coronavirus - Svenska Golfförbundet - bl a är all tävlingsverksamhet inställd tills vidare.

Bunkerkrattor är borttagna pga coronarisken. Jämna till med fötter eller klubba istället!

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se - se vidare under Tävlingar.

Juniorträningen kör igång 2/5 med spel på banan. Läs mer under Vår Pro.

Lördagsgolfen spelas varje tävlingsfri lördag. Resultat och info, se även Herrkommittén.

Tisdagsmixen spelas varje vecka med start kl 17:30.

Onsdagsträningen start 17.30 samling vid klubbhuset i god tid före- se Herrkommittén.