Shopen. Nya grejor

Flease jackor 1.JPGRegn.JPG

Nyhet! nu har äntligen de nya Puttarna kommit från Cobra. 3D printade och Vintage serien har jag för utprovning. Stigande gradtal i insert garanterar bättre rull vilklet jag kan intyga.

Kom in och kolla nyheter på bla kläder. Nya och REA kläder. REA till 70% av nypris, mest dam, några herr shorts finns.

Nya pikeer och toppar till dam, även herrpikeer. Puma, Abacus och Func factory.

Nu har jag fått in lite kläder till kanonpriser. Till vänster en Fleece Jacka Dam Func Factory ,en tjockare för 279kr och en tunnare för 179kr.

Regnjacka och byxor Func Factory, dam finns både jacka och byxa.Herr bara byxor. Ord.pris 1500kr ,nu 750kr per plagg.

Cobra RAD SPEED heter det nya namnet på drivers, hybrider och järn.Kom in och prova inför säsongen.

Idag 25/5 har ja fått in nya Cobra XL till oerhört fina priser. Driver 2495kr(dam än så länge,väntar på herr), FW 1295kr, hybrid 1095 kr, järnset herr R 6-PW 3495kr.

Har du problem med slicade drivar så har jag klubban för dig Nya Callaway Big Bertha B21,en klubba med offset och drawinställning om man vill, slice goodbye.4995kr.

Vagnar, wedgar, bagar och putters m.m.

Nybörjarset både till herr och dam. 3995kr för allt, Bag,putter,järnset, hybrid och fairwaywood.

Har precis fått in golfskor herr från Footjoy för 999kr. Otroligt lätta, finns i vitt och svart.

Vi ses.

Uppdaterad: 19 SEP 2020 13:08 Skribent: Peter Lööw

Receptionen
Öppen tisdag - lördag  mellan kl 09.00 och 15.00.

Riktlinjer coronavirus - Svenska Golfförbundet.

Lokala regler
Se anslagstavla och/eller banan, lokala regler på hemsidan.

Anmälan till tävlingar på annan bana än Björkenäs GK görs på www.golf.se

Björkenäs tävlingar anmäls på anmälningslista eller per mail till

Tävlingsprogram 2021. Se Tävlingkommittén eller anslagstavlan.

Lördagsgolfen 2021. Se Herrkommittén eller anslagstavlan.

Tisdagsmixen 2021. Se Damkommittén eller anslagstavlan.

Onsdagsträning 2021. Se Herrkommittén eller anslagstavlan.

Logga in på Min Golf

Webbetalning

E-post: This is a mailto link...