Vår Pro

Hej! Jag heter Peter Lööw och har nu tagit över rollen som tränare på Björkenäs GK.

Jag har varit trränare i ca 15 år i olika klubbar i Sverige, bla. Dynekilens Gk i Strömstad, KInds Gk, Ulricehamns Gk och Åsundsholms GCC.För två år sedna tog jag över Öresunds Golf i Häljarp och nu är det meningen att jag skall ta mig an Björkenäs .

Jag kommer att ha gruppträningar,juniorträningar och individuella träningar under säsongen. Jag kommer även att ha en assistent som kommer att ha hand om större delen av juniorträningarna.

Jag hoppas attt vi kommer att ha ett fint sammarbete ihop på klubben där jag hoppas att jag kan erbjuda er medlemmar en fin service när det gäller träningar.

Titta in under flikarna om gruppträningar och individuella träningar för att se vad som passa er.

Hälsningar Peter Lööw.

Mail: This is a mailto link

Tel.Nr: 0703517545

Uppdaterad: 27 SEP 2016 10:46

Receptionen är endast sporadiskt öppen.

Riktlinjer coronavirus - Svenska Golfförbundet.

Bunkerkrattor är borttagna pga coronarisken. Jämna till med fötter eller klubba istället!

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se - se vidare under Tävlingar. Klicka här för spelschema och resultat Björkenäscupen.

Upphittat.

Slät förlovning/vigselring i guld upphittad på fairway hål 10 omkring den 6/7. Återfås mot beskrivning. Kontakta Ulf bardheim Tel 0760-492984 eller mail: This is a mailto link

Juniorträningen kör igång 2/5 med spel på banan. Läs mer under Vår Pro.

Lördagsgolfen spelas varje tävlingsfri lördag. Resultat och info, se även Herrkommittén.

OBS. Utökat antal speldagar från och med Juli månad. Se Herrkommitén.

Tisdagsmixen spelas varje vecka med start kl 17:30.

Onsdagsträningen start 17.30 samling vid klubbhuset i god tid före- se Herrkommittén.