Björkenäs-cupen

Björkenäs-cupens första omgång skall vara färdigspelad den 9 augusti, andra omgången den 16 augusti. Tidpunkter för resterande omgångar meddelas senare.

Lottningen är klar och finns på anslagstavlan i klubbhuset. Det är matchspel över 12 hål som gäller. Vid lika resultat fortsätter spelet tills avgörande nåtts. Aktuellt handicap gäller.

Kr 60 i tävlingsavgift erläggs före första start till Sven Pennsäter, kontant eller swish till 0703-554237 med uppgift om avsändare.

Deltagande spelare ansvarar för att alla resultat noteras på spelschemat i klubblokalen.

Välkomna och lycka till!

Klicka här för spelschema och resultat! SMS:a gärna resultat till 070-5944705 för uppdatering

Uppdaterad: 26 JUL 2020 18:02

Receptionen är endast sporadiskt öppen.

Riktlinjer coronavirus - Svenska Golfförbundet.

Bunkerkrattor är borttagna pga coronarisken. Jämna till med fötter eller klubba istället!

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se - se vidare under Tävlingar. Klicka här för spelschema och resultat Björkenäscupen.

Upphittat.

Slät förlovning/vigselring i guld upphittad på fairway hål 10 omkring den 6/7. Återfås mot beskrivning. Kontakta Ulf bardheim Tel 0760-492984 eller mail: This is a mailto link

Juniorträningen kör igång 2/5 med spel på banan. Läs mer under Vår Pro.

Lördagsgolfen spelas varje tävlingsfri lördag. Resultat och info, se även Herrkommittén.

OBS. Utökat antal speldagar från och med Juli månad. Se Herrkommitén.

Tisdagsmixen spelas varje vecka med start kl 17:30.

Onsdagsträningen start 17.30 samling vid klubbhuset i god tid före- se Herrkommittén.