Nya slope-tabeller

23 MAJ 2019 01:36
  • Skapad: 23 MAJ 2019 01:36

Banan "slopades om" den 3 maj och de nya tabellerna finns nu inlagda under Banan/Slopetabell, Damer resp Herrar.

Förändringarna är små. Observera att spel över 9 hål numera omfattar hålen 1-6 samt 10-12, ej hålen 7-9.

Nya score-kort håller på att tas fram.

Receptionen är endast sporadiskt öppen.

Riktlinjer coronavirus - Svenska Golfförbundet.

Bunkerkrattor är borttagna pga coronarisken. Jämna till med fötter eller klubba istället!

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se - se vidare under Tävlingar. Klicka här för spelschema och resultat Björkenäscupen.

Upphittat.

Slät förlovning/vigselring i guld upphittad på fairway hål 10 omkring den 6/7. Återfås mot beskrivning. Kontakta Ulf bardheim Tel 0760-492984 eller mail: This is a mailto link

Juniorträningen kör igång 2/5 med spel på banan. Läs mer under Vår Pro.

Lördagsgolfen spelas varje tävlingsfri lördag. Resultat och info, se även Herrkommittén.

OBS. Utökat antal speldagar från och med Juli månad. Se Herrkommitén.

Tisdagsmixen spelas varje vecka med start kl 17:30.

Onsdagsträningen start 17.30 samling vid klubbhuset i god tid före- se Herrkommittén.