Hitta till Björkenäs Golfklubb

N 55 76 8841  E 13 01 5586

Kommer du från norr på E6; tag av mot Barsebäck/Löddeköpinge vid Löddeköpinge trafikplats - Exit No 23. Kör rakt fram på Köpingevägen, genom samhället och till vänster in på Björkenäsvägen.

Kommer du söderifrån; tag av mot Borgeby/Löddeköpinge vid Borgeby trafikplats - Exit No 22. Kör raktfram på Malmövägen/Landskrona-vägen, rakt fram i 2 rondeller och sedan in till höger på Björkenäsvägen.

Uppdaterad: 23 SEP 2016 15:29

Receptionen är endast sporadiskt öppen.

Riktlinjer coronavirus - Svenska Golfförbundet - bl a är all tävlingsverksamhet inställd tills vidare.

Bunkerkrattor är borttagna pga coronarisken. Jämna till med fötter eller klubba istället!

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se - se vidare under Tävlingar.

Juniorträningen kör igång 2/5 med spel på banan. Läs mer under Vår Pro.

Lördagsgolfen spelas varje tävlingsfri lördag. Resultat och info, se även Herrkommittén.

Tisdagsmixen spelas varje vecka med start kl 17:30.

Onsdagsträningen start 17.30 samling vid klubbhuset i god tid före- se Herrkommittén.