Bo Fredriksson

Vår Pro

Hej!

Jag heter Bo Fredriksson och kommer att hjälpa er med era golfswingar och ev golfutrustning. Det kommer i anslutning till "Rangen" att finnas  en verkstad som klarar allt.

Lite om mig - Jag har jobbat med golf sedan slutet av 70-talet. 2010 kom jag hem till Sverige igen efter att ha jobbat i Tyskland och Danmark (Rungsted Gk). Under 2012 hjälpte jag Johan Tumba och Svalövs GK.

Jag ser med spänning fram emot att träffa er alla på klubben.

Jag kommer att ha undervisning både privat och i grupp. Ni kan anmäla er för privatundervisning på tel 0736-73 05 57 eller via e-post This is a mailto link.

Under säsongen kommer jag att anordna några resor till Tyskland och då är ni alla välkomna att följa med. Jag jobbar fortfarande på en klubb utanför Hamburg - Lüneburg, som heter Adendorf GC och det är dit vi kommer att resa för golf o träning. Vi bor på golfbanan på Castanea resort.

Uppdaterad: 2016-09-27 10:46

Öppet hus på Rangen 25/6 kl 10.00-16.00

Slå så många bollar ni vill utan kostnad. Vi bjuder på fika.

Välkomna!

Receptionen är öppen tisdag till lördag kl 9.00- 14.00.

Junioravslutning lördagen 1 juli

Vi samlas på Örestad Golfklubb i Lomma kl 12.00

Vi bjuder barnen på mat och spel.

Beräknad sluttid 16.00

Anmälan till Bosse: This is a mailto link

Välkomna!

Spel och träning på banan kl 18 varje onsdag från 2017-04-12 för spelare med handikap 36 eller mer och med nytt grönt kort. Denna träning är kostnadsfri för medlemmar i Björkenäs golfklubb.

Juniorträning måndagar och onsdagar med start 3:e april. Jämna veckor träning med Bo Fredriksson kl 17:00, udda veckor endast måndagar med Mathias och Peter kl 17:30.

Damerna spelar golf på tisdagskvällarna. Prel  program finns under fliken Klubben > Kommittéer > Damkommittén. Alla damer är VÄLKOMNA oavsett handicap, erfarenhet eller ålder !!! Vi spelar för att det är roligt.