Bo Fredriksson

Vår Pro

Hej!

Jag heter Bo Fredriksson och kommer att hjälpa er med era golfswingar och ev golfutrustning. Det kommer i anslutning till "Rangen" att finnas  en verkstad som klarar allt.

Lite om mig - Jag har jobbat med golf sedan slutet av 70-talet. 2010 kom jag hem till Sverige igen efter att ha jobbat i Tyskland och Danmark (Rungsted Gk). Under 2012 hjälpte jag Johan Tumba och Svalövs GK.

Jag ser med spänning fram emot att träffa er alla på klubben.

Jag kommer att ha undervisning både privat och i grupp. Ni kan anmäla er för privatundervisning på tel 0736-73 05 57 eller via e-post This is a mailto link.

Under säsongen kommer jag att anordna några resor till Tyskland och då är ni alla välkomna att följa med. Jag jobbar fortfarande på en klubb utanför Hamburg - Lüneburg, som heter Adendorf GC och det är dit vi kommer att resa för golf o träning. Vi bor på golfbanan på Castanea resort.

Uppdaterad: 2016-09-27 10:46

Fr o m 29 sept är

receptionen endast sporadiskt öppen.

Medlem erhåller kr 50 i rabatt vid köp av julgran för minst kr 280 hos Bröderna Larsson.

Träning på banan för spelare med handikap 36 eller mer och med nytt grönt kort är slut för säsongen.

Damernas golf på tisdagskvällarna är avslutad för säsongen.