Bo Fredriksson

Vår Pro

Hej!

Jag heter Bo Fredriksson och kommer att hjälpa er med era golfswingar och ev golfutrustning. Det kommer i anslutning till "Rangen" att finnas  en verkstad som klarar allt.

Lite om mig - Jag har jobbat med golf sedan slutet av 70-talet. 2010 kom jag hem till Sverige igen efter att ha jobbat i Tyskland och Danmark (Rungsted Gk). Under 2012 hjälpte jag Johan Tumba och Svalövs GK.

Jag ser med spänning fram emot att träffa er alla på klubben.

Jag kommer att ha undervisning både privat och i grupp. Ni kan anmäla er för privatundervisning på tel 0736-73 05 57 eller via e-post This is a mailto link.

Under säsongen kommer jag att anordna några resor till Tyskland och då är ni alla välkomna att följa med. Jag jobbar fortfarande på en klubb utanför Hamburg - Lüneburg, som heter Adendorf GC och det är dit vi kommer att resa för golf o träning. Vi bor på golfbanan på Castanea resort.

Uppdaterad: 2016-09-27 10:46

Onsd 23/8 är receptionen endast sporadiskt öppen

tisdag-lördag kl 9.00-14.00

Övriga tider sporadiskt öppet.

Juniorträningen

startar sön 20 augusti

kl 15.00.

Alla "gamla"och nya juniorer är välkomna.

Vi söker även någon som kan hjälpa till på träningarna.

Bosse och Lars

Spel och träning på banan kl 18 varje onsdag från 2017-04-12 för spelare med handikap 36 eller mer och med nytt grönt kort. Denna träning är kostnadsfri för medlemmar i Björkenäs golfklubb.

Damerna spelar golf på tisdagskvällarna. Prel  program finns under fliken Klubben > Kommittéer > Damkommittén. Alla damer är VÄLKOMNA oavsett handicap, erfarenhet eller ålder !!! Vi spelar för att det är roligt.