Björkenäscupen 2019

Björkenäscupen avslutades den 18 augusti genom en uppgörelse mellan Sven Pennsäter och Mikael Leiswall med Sven (till vänster på bild) som segrare. Fler foton finns under Arkiv/bilder.

Uppdaterad: 18 AUG 2019 20:42 Skribent: Kjell Garmer

I september är receptionen endast sporadiskt öppen.

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se. Se information under Tävlingar/Tävlingsbestämmelser.

Välkomna till Tisdagsmixen varje vecka  kl 18.00. Mer info finns under Klubben, Damkommittén och i klubbhuset.

27/8 spelas tisdagsmixen på Örestads GK med start kl 16.30. Mer info finns i klubbhuset.

Fr o m 3/9 börjar Tisdagsmixen kl 17.00

Juniorträningen börjar sönd 25/8 kl 13.00, samling på rangen för indelning av grupper. Se Juniorkommittén för övriga tider.

Onsdagsträningen för er med hcp 36+ startar kl: 17.00 (fr om 21/8) vid klubbhuset. Se herrkommittén.