Seriespel herrar 2019

Klubben deltar med tre lag i seriespelet. Varje lag består av sex spelare. De fyra bästa resultaten räknas i varje omgång. Varje serie omfattar sex lag. Herrar 60 år och äldre (H60) leds av Kjell A Larsson, epost: This is a mailto link, tel 0707-37 07 79. H70 leds av Arne Forsberg, epost: This is a mailto link, tel 0707-96 27 08. H75 leds av Ingvar Dahl, epost: This is a mailto link, tel 0705-98 32 94 .

Kontakta någon av personerna ovan om du vill vara med. Man tävlar utan handicap.

Lagens spelprogram och resultat kan följas via länken: http://www.skanesgolfforbund.com/se/seniorer/herrar/resultat/2019.

Uppdaterad: 18 APR 2019 11:48

I höst o vinter är receptionen endast sporadiskt öppen.

Spel på frostbelagda greener är förbjudet, använd vintergreener.

ÅRSMÖTET äger rum tisdagen den 4 februari kl 18:30 i församlingshemmet. Golfförbundets Per Lindroth informerar om aktuella frågor i golf-Sverige. Klicka för föredragningslista.

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se. Se information under Tävlingar/Tävlingsbestämmelser.

Information om de nya handicapreglerna 2020

Tisdagsmixen har haft säsongsavslutning.

Lördagsgolfen har avslutats för säsongen.

Juniorträningen har avslutats för säsongen.

Onsdagsträningen har avslutats för säsongen..

Peter Lööw har tagit över som klubbens tränare. Läs mer under Vår Pro