Seriespel herrar 2017

Klubben deltar med tre lag i seriespelet. Varje lag består av sex spelare. De fyra bästa resultaten räknas i varje omgång. Alla lagen spelar i division 4 och varje serie omfattar sex lag. Herrar 60 år och äldre (H60) leds av Kjell A Larsson, epost: This is a mailto link. H70 leds av Arne Forsberg, epost: This is a mailto link. H75 leds av Sven Pennsäter, epost: This is a mailto link.

Kontakta någon av personerna ovan om du vill vara med. Man tävlar utan handicap.

Lagens spelprogram och resultat kan följas via länken: http://www.skanesgolfforbund.com/se/seniorer/resultat/herrar/2017

Uppdaterad: 2017-05-06 16:52

Onsd 23/8 är receptionen endast sporadiskt öppen

tisdag-lördag kl 9.00-14.00

Övriga tider sporadiskt öppet.

Juniorträningen

startar sön 20 augusti

kl 15.00.

Alla "gamla"och nya juniorer är välkomna.

Vi söker även någon som kan hjälpa till på träningarna.

Bosse och Lars

Spel och träning på banan kl 18 varje onsdag från 2017-04-12 för spelare med handikap 36 eller mer och med nytt grönt kort. Denna träning är kostnadsfri för medlemmar i Björkenäs golfklubb.

Damerna spelar golf på tisdagskvällarna. Prel  program finns under fliken Klubben > Kommittéer > Damkommittén. Alla damer är VÄLKOMNA oavsett handicap, erfarenhet eller ålder !!! Vi spelar för att det är roligt.