Ny medlemsundersökning på gång

25 JUN 2019 00:34
  • Skapad: 25 JUN 2019 00:34

26 juni går första utskicket av årets medlemsundersökning, Players 1st. Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning.

Undersökningen går ut via mejl vid två tillfällen från och med denna säsong, till hälften av medlemmarna vid varje tillfälle. Första undersökningen för året skickas ut den 26 juni och den andra 28 augusti. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang.

Ditt svar är viktigt

Då utvecklingen av klubben och vår verksamhet bygger på vad ni medlemmar vill är det viktigt att du som medlem svarar. Ju fler svar, desto bättre beslutsunderlag. Då undersökningen skickas från Players 1st, kan det fastna i SPAM-filter. Har du inte fått något mail den 26 juni, titta i din ”skräppost” och se om mailet fastnat, annars kommer du med i den senare undersökningen den 28 augusti.

tis-fre kl 9.00-15.00

lör 9.00-14.00

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se. Se information under Tävlingar/Tävlingsbestämmelser.

Välkomna till Tisdagsmixen varje vecka  kl 18.00. Mer info finns under Klubben, Damkommittén och i klubbhuset.

Juniorträningen pågår onsdagar kl 17:30 till 19:00  t o m vecka 22 med avslutning vecka 23. Se Juniorkommittén.

Onsdagsträningen för er med hcp 36+ startar kl: 18.00 vid klubbhuset. Se herrkommittén.