Nya styrelseledamöter

07 FEB 2018 01:17
Klubbens styrelse berikades med tre nya ledamöter
  • Skapad: 07 FEB 2018 01:17

Vid årsmötet den 6 februari valdes Birgitta Andersson, Jan Buhre och Lars G Nilsson till nya styrelseledamöter.

Vid efterföljande styrelsemöte utsågs Birgitta till kassör och Lars G till sekreterare och tillika vice ordförande.

Klas Andersson, Gudrun Areskoug och Göran Bladh lämnade styrelsen.

tis-fre kl 9.00-15.00

Öppet Hus på rangen med många erbjudanden har vi på Golfens Dag den 25 maj. Klicka för att läsa mer.

Välkomna till Tisdagsmixen varje vecka (ej 30/4) kl 17:30. Mer info finns under Klubben, Damkommittén och i klubbhuset.

Juniorträningen pågår onsdagar kl 17:30 till 19:00 (ej påskveckan) t o m vecka 22 med avslutning vecka 23. Se Juniorkommittén.

Onsdagsträningen startar den 17 april kl: 18.00 vid klubbhuset. Se herrkommittén.