Medlemsundersökning nummer två

27 AUG 2019 23:34
  • Skapad: 27 AUG 2019 23:34

Den 28 augusti distribueras det andra och sista utskicket av årets medlemsundersökning till klubbens medlemmarUndersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet.

Ditt svar är viktigt för att ge en uppfattning om vad medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning samt på vad som eventuellt kan åtgärdas.

Kolla skräpposten om du inte fått utskicket!

I september är receptionen endast sporadiskt öppen.

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se. Se information under Tävlingar/Tävlingsbestämmelser.

Välkomna till Tisdagsmixen varje vecka  kl 18.00. Mer info finns under Klubben, Damkommittén och i klubbhuset.

27/8 spelas tisdagsmixen på Örestads GK med start kl 16.30. Mer info finns i klubbhuset.

Fr o m 3/9 börjar Tisdagsmixen kl 17.00

Juniorträningen börjar sönd 25/8 kl 13.00, samling på rangen för indelning av grupper. Se Juniorkommittén för övriga tider.

Onsdagsträningen för er med hcp 36+ startar kl: 17.00 (fr om 21/8) vid klubbhuset. Se herrkommittén.