Medlemsundersökning

2017-09-06 01:09
Den 14 september går medlemsundersökning från Players 1st ut till de medlemmar som inte har erhållit undersökningen vid tidigare tillfälle under året.
  • Uppdaterad: 2017-09-06 01:09

Som ni säkert känner till deltar klubben i medlemsundersökningen, vilken sker i samarbete med Svenska Golfförbundet. Över 300 svenska golfklubbar deltar under 2017.

Vi ser gärna att du tar dig tid att svara på frågorna i undersökningen. OBS - Den kan hamna i skräpmailen, så håll utkik! Dina och övriga medlemmars svar är viktiga för oss i arbetet med klubbens utvecklings- och förbättringsarbete.

Fr o m 29 sept är

receptionen endast sporadiskt öppen.

Träning på banan för spelare med handikap 36 eller mer och med nytt grönt kort är slut för säsongen.

Damernas golf på tisdagskvällarna är avslutad för säsongen.