Medlemsenkät 2018

17 NOV 2018 18:08
  • Skapad: 17 NOV 2018 18:08

Medlemsenkäten 2018 – sammanfattning

Som bekant har en medlemsenkät genomförts i år liksom i fjor. Ett stort antal frågor har besvarats och nedan framgår resultaten på huvudområdena. Utfallen kan jämföras med fjorårets samt med snittresultaten i landet. Skalan är 0 -100, ju högre tal desto bättre betyg.

Område                              Björkenäs     Jfr  2017        Snitt i landet

Bana                                          74                       +2                      75

Klubbliv                                     78                       0                        75

Träningsområde                        68                       -1                       74

Träning                                      86                       +1                       86

Ledning och service                  75                       -8                        75

Service och upplevelser            79                       +1                       82

Priser och produkter                 76                       +2                       78

Särskilt bra betyg ges för tillgängligheten , dvs det är lätt att komma ut på banan och spelet flyter på bra. Uppmärksamhet, serviceinriktning, klimat och prisnivå  får också höga betyg.

Sämre anses kioskutbudet vara, kanske av naturliga skäl. Även bunkrarnas skick ligger sämre till liksom i många andra klubbar.

Synpunkter och kommentarer som lämnats i enkäterna har framförts till respektive ansvariga liksom intresseanmälningar för mer aktivt klubbarbete.

Svarsfrekvensen var sämre i år än tidigare – bättring önskas nästa år för att öka tillförlitligheten. Mer information om enkäten skickas på begäran per e-post.

STYRELSEN

tis-fre kl 9.00-15.00

Öppet Hus på rangen med många erbjudanden har vi på Golfens Dag den 25 maj. Klicka för att läsa mer.

Välkomna till Tisdagsmixen varje vecka (ej 30/4) kl 17:30. Mer info finns under Klubben, Damkommittén och i klubbhuset.

Juniorträningen pågår onsdagar kl 17:30 till 19:00 (ej påskveckan) t o m vecka 22 med avslutning vecka 23. Se Juniorkommittén.

Onsdagsträningen startar den 17 april kl: 18.00 vid klubbhuset. Se herrkommittén.