Årsmötet 2019 - nya ledamöter

06 FEB 2019 11:34
Årsmötet ägde rum den 5 februari i Församlingshemmet
  • Skapad: 06 FEB 2019 11:34

Lars Olin, banvärderare Golfförbundet, inledde med att berätta om hur en bana slopas. Planen är att han skall värdera/slopa om vår bana den 3 maj.

Vid efterföljande årsmöte och konstituerande styrelsemöte valdes Ulf Dribe till ny sekreterare och tillika vice ordförande i styrelsen. Inger Fors och Stig-Arne Persson valdes till nya styrelsesuppleanter. Rauni Lundgren valdes till ny ordförande i damkommittén och Anders Mårtensson till ny ledamot i valberedningen. På övriga poster blev det omval.

Verksamhetsplanen har korrigerats angående medlemsutvecklingen.

tis-fre kl 9.00-15.00

lör 9.00-14.00

Vecka 25 är receptionen endast sporadisk öppen.

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se. Se information under Tävlingar/Tävlingsbestämmelser.

Välkomna till Tisdagsmixen varje vecka  kl 18.00. Mer info finns under Klubben, Damkommittén och i klubbhuset.

Juniorträningen pågår onsdagar kl 17:30 till 19:00  t o m vecka 22 med avslutning vecka 23. Se Juniorkommittén.

Onsdagsträningen för er med hcp 36+ startar kl: 18.00 vid klubbhuset. Se herrkommittén.