Hitta till Björkenäs Golfklubb

N 55 76 8841  E 13 01 5586

Kommer du från norr på E6; tag av mot Barsebäck/Löddeköpinge vid Löddeköpinge trafikplats - Exit No 23. Kör rakt fram på Köpingevägen, genom samhället och till vänster in på Björkenäsvägen.

Kommer du söderifrån; tag av mot Borgeby/Löddeköpinge vid Borgeby trafikplats - Exit No 22. Kör raktfram på Malmövägen/Landskrona-vägen, rakt fram i 2 rondeller och sedan in till höger på Björkenäsvägen.

Uppdaterad: 23 SEP 2016 15:29

I höst o vinter är receptionen endast sporadiskt öppen.

Anmälan till tävlingar görs på www.golf.se. Se information under Tävlingar/Tävlingsbestämmelser.

Tisdagsmixen har haft säsongsavslutning.

Juniorträningen börjar sönd 25/8 kl 13.00, samling på rangen för indelning av grupper. Se Juniorkommittén för övriga tider.

Onsdagsträningen har avslutats för säsongen.